Тhe mobile store
(Промо верзија)


Во чекор со мобилната технологија!

Најновите модели на мобилни телефони по најповолни цени!
Најновите модели на мобилни телефони по најповолни цени! Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Oваа продавница е во ПРОМО ВЕРЗИЈА. Оваа продавница е фиктивна и е само пример за идните наши клиенти. Од оваа подавница не можат да се прават нарачки на производи и услуги.