АЛФА Маркет
(Промо верзија)


Секогаш поевтино!

Алфа Маркет кој во Македонија започна со работа во 2005 година е најголемиот ланец на маркети во областа на меѓународните маркети за малопродажба.
Алфа Маркет кој во Македонија започна со работа во 2005 година е најголемиот лан... Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Веб страна: http://24mall.mk/
  • Адреса: булевар „Партизански Одреди“ бр.4
  • Град: Скопје
Oваа продавница е во ПРОМО ВЕРЗИЈА. Оваа продавница е фиктивна и е само пример за идните наши клиенти. Од оваа подавница не можат да се прават нарачки на производи и услуги.