МЕТРА Супермаркет
(Промо верзија)


Секој денар е важен!

МЕТРА Супермаркет е првиот синџир маркети од типот хард-дисконти коишто постојат на македонскиот пазар.
МЕТРА Супермаркет е првиот синџир маркети од типот хард-дисконти коишто постојат... Повеќе

Контакт

  • Тел: + 389 076 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Веб страна: http://24mall.mk/
  • Адреса: булевар „Партизански Одреди“ бр.4
  • Град: Скопје
Oваа продавница е во ПРОМО ВЕРЗИЈА. Оваа продавница е фиктивна и е само пример за идните наши клиенти. Од оваа подавница не можат да се прават нарачки на производи и услуги.