Винарија „Македонија“
(Промо верзија)


Најквалитетното од земјата на сонцето

Винаријата Македонија е најновата и најмодерно конципирана македонска винарија.
Винаријата Македонија е најновата и најмодерно конципирана македонска винарија. Повеќе

Контакт

  • Тел: + 389 076 346 702
  • Е-маил: elenapavlovska84@yahoo.com
  • Веб страна: http://24mall.mk/
  • Адреса: булевар „Партизански Одреди“ бр.4
  • Град: Скопје
Oваа продавница е во ПРОМО ВЕРЗИЈА. Оваа продавница е фиктивна и е само пример за идните наши клиенти. Од оваа подавница не можат да се прават нарачки на производи и услуги.