Комплетирајте го вашиот изглед!

Комплетирајте го вашиот изглед со најквалитетните тренди аксесоари!
Комплетирајте го вашиот изглед со најквалитетните тренди аксесоари! Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Product Big image
ден 1.300,00

Oбетки STATEMENT

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:13
  • Бренд:Missguided
  • Продавница:Тренди

Материјал: метал, стакло, пластика

Нема коментари

Нема видео