Luxury women's handbags!

SI MIAMI creates luxury women's handbags. Featuring genuine leather and a detail-oriented process, we design the perfect companion for a modern lady.
SI MIAMI creates luxury women's handbags. Featuring genuine leather and a detail... Повеќе

Контакт

  • Тел: + 389 70 303 333
  • Е-маил: contact@si-miami.com
  • Веб страна: http://si-miami.com
  • Адреса: Victor Igo 4a, 1000 Skopje
  • Град: Скопје
Product Big image
ден 16.400,00

PASSIONA + подарок: несесер

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:25
  • Бренд:SI MIAMI
  • Продавница:SI MIAMI

За силните жени со страст! Рачно изработена чанта од кожа со висок квалитет!  Подарок за нашите купувачи! Aко ја купите чанта PASSIONA, добивате за подарок несесер. 

Повеќе информации на следниов ЛИНК

Нема коментари

Нема видео

Повеќе продукти од оваа продавница