Комплетирајте го вашиот изглед!

Комплетирајте го вашиот изглед со најквалитетните тренди аксесоари!
Комплетирајте го вашиот изглед со најквалитетните тренди аксесоари! Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Product Big image
ден 1.000,00

Ланче VALERIJA

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:5
  • Продавница:Тренди

Две срцеви половини од 375 гр. бело злато ја формираат оваа заспана пеперутка на ѓерданот ВАЛЕРИЈА. Исполнета е со безброј дијаманти коишто вкупно изнесуваат 0,06 карати. 

Нема коментари

Нема видео