Пат до успехот / Way to success

Книжарницата Пат до успехот издава стручна литература, којашто тешко може да се најде на македонскиот пазар.
Книжарницата Пат до успехот издава стручна литература, којашто тешко може да се ... Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 (0) 77 641 472
  • Е-маил: atanasovski.konstantin@gmail.com
  • Адреса: ул.Владимир Комаров бр.13
  • Град: Скопје
Product Big image
ден 220,00

Препознавање на фалсификатите кај медот (печатена верзија)


Автор: Константин Атансовски
Година на издавање:  2015
 
Стручна анализа за начините на препознавање на вистинскиот квалитет кај медот.  Книгата е заштитена со авторско право во агенцијата за заштита на авторски права  БЕРИН. Оваа агенција има и 
канцеларија во Виена.

Нема коментари

Нема видео