Покажете ја вашата убавина!

Голем избор на козметички производи коишто ќе направат да заблескате!
Голем избор на козметички производи коишто ќе направат да заблескате! Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Product Big image
ден 600,00

»I LOVE Matte!«, Make Up-Palette

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:14
  • Продавница:Beauty

8 високо пигментирани бои со сенки за очи
2 x база, 2 x Контура, 2 x Дефиниција, 2 x аголни
За природни, интензивни стилови
Матирани бои за мат изглед

 

Нема коментари

Нема видео