Ние се грижиме за вас!

Ние ви ги нудиме најповолните осигурителни полиси- одлични услови, ниски цени!
Ние ви ги нудиме најповолните осигурителни полиси- одлични услови, ниски цени! Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Product Big image

Колективно животно осигурување


Колективното животно осигурување е наменето за правните лица, односно осигурување на вработените.

- Овој продукт е наменет за секое лице на возраст од 15 до 65 години.

- Договорот може да се склучи за период од 5 до 25 години.

- Договорувач на осигурувањето е правното лице односно компанијата, со една полиса ги осигурува сите или дел од вработените.
 

Придобивки од КОЛЕКТИВНО животно осигурување

- Обезбедува финансиска сигурност на осигуреникот и семејството.

- Овозможува оптимална комбинација на покритието – според желбата и можностите на клиентите.

Нема коментари

Нема видео