Ние се грижиме за вас!

Ние ви ги нудиме најповолните осигурителни полиси- одлични услови, ниски цени!
Ние ви ги нудиме најповолните осигурителни полиси- одлични услови, ниски цени! Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Product Big image

Колективното осигурување на работници oд незгоди


Колективното осигурување на работници од последица на незгода (несреќен случај) овозможува ублажување на економските последици за компанијата и за самите работници од несреќните случаи кои можат да настанат на работно место или каде било во секојдневниот живот: просторно и временски неограничено.

Нема коментари

Нема видео