Ние се грижиме за вас!

Ние ви ги нудиме најповолните осигурителни полиси- одлични услови, ниски цени!
Ние ви ги нудиме најповолните осигурителни полиси- одлични услови, ниски цени! Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Product Big image

Доброволно приватно здравствено осигурување


Здравјето е најголемо богатство и затоа е неопходно да го чуваме. Единствено здрави можеме да го постигнеме она што го сакаме и да уживаме во животот. Користејќи ја нашата стручност, иновативност и искуство, подготвивме продукт со кој ви обезбедуваме најдобра можна здравствена зашита, во секој момент достапна професионална помош и нега, како и финансиска стабилност на вашата инвестиција.

Кој сé може да се осигура?

Секој кој сака за себе, своето семејство или за своите вработени да им обезбеди квалитетна здравствена заштита на едноставен и сигурен начин.
Осигуреници можат да бидат лицата од 1 до 60 годишна возраст кои воедно се и осигуреници во Фондот за здравствено осигурување на Р. Македонија.

Нема коментари

Нема видео