За спречување на опаѓањето и повторен раст на косата за 6 недели!

KУПИ ВО ЕУ ви ги нуди продуктите од познатиот бренд REGAINЕ, којшто е специјалн препарат развиен за третман за обнова на косата кај мажите чие губење е наследно предизвикано. Дејствува директно на коренот на косата и ефективно го спречува губењето на косата.
KУПИ ВО ЕУ ви ги нуди продуктите од познатиот бренд REGAINЕ, којшто е специјалн ... Повеќе

Контакт

  • Тел: + 389 076 346 702
  • Е-маил: office@kupivoeu.de
  • Веб страна: http://kupivoeu.de/Home/Hair
  • Адреса: Ул „Партизански Одреди“ 4
  • Град: Скопје
Product Big image
ден 5.890,00 ден 4.216,00

Regaine® Männer- пена за спречување на опаѓањето и повторен раст на косата 3Х60ml

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:22
  • Продавница:REGAINE

Пената REGAINЕ © Männer е специјално развиена за третман на наследното губење на косата кај мажите.

Како дејствува:

- Го спречува губењето на косата и стимулира нов раст на косата.

- Видливи резултати по само 12 недели - клинички докажано.

- 90% од мажите кои го користеле ја потврдуваат неговата ефикасност.

- Едноставно и некомплицирано користење.

- Може да се интегрира во дневната рутина: се нанесува двапати дневно.

- Секојдневната нега на коса може да се продолжи како и обично.

Пакување за тримесечна употреба 3Х60ml.

 

Повеќе информации на следниов ЛИНК.

 

Нема коментари

Нема видео