За продавачите/трговците

Како ќе функционира вашиот онлајн шоп на 24mall.mk?

24mall.mk е Online Shopping Mall кој Ви овозможува производите и услугите да ги продавате онлајн лесно како никогаш досега.

Да отворите сопствен онлајн шоп не ви треба инвестиција освен 15 минути за да ги внесете потребните податоци во формуларот (Линк), и потоа најмногу за 24 часа, вашиот онлајн шоп ќе биде функционален.

Добивате:

 • Зголемување на вашата конкурентност на пазарот;
 • Достапност до илјадници купувачи;
 • Продажба во било кое време преку лаптоп или мобилен телефон, без да бидете на работно место како во класичен дуќан;
 • Промоција на вашата фирма во рамките на маркетинг активностите на 24mall.mk;
 • Сопствено промовирање на вашиот шоп преку социјалните мрежи и други форми;
 • Самостојна организација на продажни акции и попусти;
 • Директна комуникација со вашите клиенти;
 • Статистика на посетеност на вашиот шоп;
 • Самостојно уредување на вашата политика, цена, рекламација итн;
 • Панел за самостојно поставување и уредување на производите/услугите;
 • Да поставите ваше лого, да го дизајнирате шопот согласно вашиот бренд;
 • Упатства и ИТ-техничка помош за непречено да управувате со шопот;
 • Нема потреба да се грижите и правите трошоци за;
  • Регистрација на домен
  • Изработка на онлајн продавница;
  • Да барате и плаќате сервер за хостирање;
  • Да интегрирате онлајн плаќање на веб страната;
  • Да ангажирате информатичари, програмери, дизајнери за да ја одржуваат онлајн продавницата;
 • Помош за достава на продадените производи до купувачите;

Вашите купувачи можат да ви плаќаат онлајн преку:
 • Дебитни и кредитни картички;
 • E-Banking;
 • Банкарски налог;
 • PayPal сметка ако поседуваат;

Трошоци (транспарентност):
 • 0 (нула) фиксни трошоци;
 • 4,4% од реализирана трансакција од кои
  • 2,6% банкарски трошоци;
  • 1,8% - покривање на трошоци за функционирање на 24mall.mk

Како функционира:
 • Кога купувач ќе купи производ или услуга од вашиот шоп, ќе добиете известување на вашиот е-маил;
 • Вашиот купувач добива потврда за уплатата преку достава на е-фактура на е-маил;
 • Го доставувате производот/услугата на купувачот согласно правилата кои сте ги поставиле на продавницата со кои купувачот се сложил;
 • Парите ви ги исплаќаме неделно, две недели или месечно, зависно која опција ќе ја изберете. Притоа од направениот промет задржуваме 4,4% од кои 2,6% се банкарски трошоци а 1,8% се кон 24mall.mk;


Поврзани линкови<< Назад