„Градиме без граници“

На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектура за да бидат достапни за вашите клиенти и соработници 24/7 без ограничувања. Креираме и развиваме бизнис модели засновани на најновите информатички технологии применети во Германија и светот.
На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектура за да бидат достапни за ва... Повеќе

Контакт

 • Тел: 076 346 702
 • Е-маил: office@netarh.mk
 • Веб страна: http://netarh.mk/
 • Адреса: Партизански одреди 4
 • Град: Скопје
Product Big image

Хостирање веб страна на стабилен и безбеден сервер

 • Достапност: Достапен
 • Код на продуктот:28
 • Продавница:Net Architecture

 

Хостирање веб страна на стабилен и безбеден сервер  

 

Инвестиравме во најновите технологии на светско ниво за хостирање. Тоа подразбира дека на серверот имаме применето максимални заштитни мерки за безбедност на веб страните, податоците, е-маил комуникацијата, платежни трансакции, резервација на услуги, онлајн продажба на услуги и продукти итн.

 

Вашата ИТ инфраструктура ќе биде заштитена со последните технолошки иновации кои ги применуваат ИТ компаниите за кои е број еден приоритет заштитата на ИТ инфраструктурата. Нашиот сервер го администрира врвен ИТ инженер.

 

За вашата веб страна на нашиот сервер добивате:

 • 24/7 - безбедносен мониторинг
 • DDoS – Заштита на податоци
 • Неограничен bandwith
 • Неограничена меморија
 • Backup на секои 3 часа
 • RAM: 32 GB
 • Processor: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2650 v2 @ 2.60GHz 2.60GHz (32 processors)
 • Platforma Windows® Server 2016 R2

 

Службен Е-маил: Microsoft Server-Каракатеристики и правила за користење;

 • Поддршка за користење на POP3, IMAP, SMTP и EAS, outlook;
 • Доколку имате потреба од дополнителни параметри за поднесување на емаил-от ве молиме да не известите, за да ги воведиме согласно безбедносните политики на технологиите кои се имплементирани;

 

Почетна цена: 30 евра во денарска  против вредност- годишно

 

(Со склучување договор за изработка на било-каква веб страната, првите 12 месеци  добивате бесплатен хостинг,  а потоа цената на хостингот е од 30 до 50 евра годишно во зависост од  типот/видот на вашата веб страница).

 

Елена Павловска
Контакт; 076/346-702
Е-маил: office@netarh.mk

                                                      

Нема коментари

Нема видео