Бренд или ништо!

Онлајн продавницата Купи во ЕУ ви овозможува од вашиот дом во Македонија да купувате од Германија оригинални производи со гарантиран квалитет исклучиво од бреднирани и референтни производители. Истотака сакаме да нагласиме дека производите секогаш можете да ги набавите по пониска цена споредено од продавниците во Македонија со вклучена достава на вашата адреса.
Онлајн продавницата Купи во ЕУ ви овозможува од вашиот дом во Македонија да купу... Повеќе

Контакт

  • Тел: 076 346 702
  • Е-маил: office@kupivoeu.de
  • Веб страна: http://kupivoeu.de
  • Адреса: Mühlstraße 15, Stuttgart, Germany
  • Град: Штутгарт, Германија
Product Big image

Маска против загаден воздух со вентили кои се мијат и респиратор за прашина со 5 (пет) филтри

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:55
  • Продавница:Купи во ЕУ

100% заштита од загаден воздух
 
 

Маска со пет заштитни слоеви и филтер со активен јаглерод и која ве штити 100% од загден воздух со МП честички (PM2.5), смог, прашина, микроби, бактерии и вируси и др.

Маската овозможува да дишете безпрекорно и може се поднесува во зависност од конфигурацијата на лицето  и личната потреба.

Нарачајте од Германија преку следниов ЛИНК

Производство Германија.

Нема коментари

Нема видео