Во секое време, секаде во светот

Со „Учи македонски онлајн“ можете да го учите македонскиот јазик било каде да живеете во светот. Не постојат повеќе граници за македонскиот јазик. „Учи македонски онлајн“ нуди и можност за меѓусебно дружење и комуникација, како и можност за запознавање на децата со историјата и културата на нивната Татковина. „Учи македонски онлајн“ е основано за да ги надминеме тешкотиите кои постојат во дијаспората за изучување на пишаниот и говорен македонски литературен јазик за Македонците кои живеат ширум светот.
Со „Учи македонски онлајн“ можете да го учите македонскиот јазик било каде да жи... Повеќе

Контакт

  • Тел: 076 346 702
  • Е-маил: office@ucimakedonski.mk
  • Веб страна: http://ucimakedonski.mk/
  • Адреса: Mühlstraße 15, Stuttgart, Germany
  • Град: Штутгарт, Германија
Product Big image
ден 4.090,00

Учете македонски јазик онлајн во паралелка со пет ученици


Учете македонски јазик онлајн во паралелка со пет ученици 

 

Цена 66 евра


- 35 наставни часа во мултимедијална училница;

- Еден час трае од 60 минути;

- Најмногу пет ученици во паралелка;

- Бесплатно учење 24/7 во e-Learning софтверот на „Учи македонски-онлајн“;

- Еден час неделно;

- Курсот трае 9 месеци;

- Времетраењето на крусот може да се прилагодува по договор со учениците во групата.

 

Пријавете се за бесплатен пробен час на следниов ЛИНК.

Нема коментари

Нема видео