Моја аптека
(Промо верзија)


Вашиот најверен чувар на здравјето!

Моја аптека е вашиот најверен чувар на здравјето со 24 аптеки низ градот, секогаш снабдени и по најповолни цени!
Моја аптека е вашиот најверен чувар на здравјето со 24 аптеки низ градот, секога... Повеќе

Контакт

  • Тел: 00 389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Oваа продавница е во ПРОМО ВЕРЗИЈА. Оваа продавница е фиктивна и е само пример за идните наши клиенти. Од оваа подавница не можат да се прават нарачки на производи и услуги.