REGAINE


За спречување на опаѓањето и повторен раст на косата за 6 недели!

KУПИ ВО ЕУ ви ги нуди продуктите од познатиот бренд REGAINЕ, којшто е специјалн препарат развиен за третман за обнова на косата кај мажите чие губење е наследно предизвикано. Дејствува директно на коренот на косата и ефективно го спречува губењето на косата.
KУПИ ВО ЕУ ви ги нуди продуктите од познатиот бренд REGAINЕ, којшто е специјалн ... Повеќе

Контакт

  • Тел: + 389 076 346 702
  • Е-маил: office@kupivoeu.de
  • Веб страна: http://kupivoeu.de/Home/Hair
  • Адреса: Ул „Партизански Одреди“ 4
  • Град: Скопје