Учи македонски онлајн


Во секое време, секаде во светот

Со „Учи македонски онлајн“ можете да го учите македонскиот јазик било каде да живеете во светот. Не постојат повеќе граници за македонскиот јазик. „Учи македонски онлајн“ нуди и можност за меѓусебно дружење и комуникација, како и можност за запознавање на децата со историјата и културата на нивната Татковина. „Учи македонски онлајн“ е основано за да ги надминеме тешкотиите кои постојат во дијаспората за изучување на пишаниот и говорен македонски литературен јазик за Македонците кои живеат ширум светот.
Со „Учи македонски онлајн“ можете да го учите македонскиот јазик било каде да жи... Повеќе

Контакт

  • Тел: 076 346 702
  • Е-маил: office@ucimakedonski.mk
  • Веб страна: http://ucimakedonski.mk/
  • Адреса: Mühlstraße 15, Stuttgart, Germany
  • Град: Штутгарт, Германија