Некролог


Taгата е составен дел од животот. Полесно ќе ја пребродиме ако ја споделиме!

Мисија на проектот Некролог е да им овозможи на граѓаните на Република Македонија и на тие што живеат во Дијаспората, најлесно и најбрзо да ја споделат својата тага поради загубата на своите блиски со роднините, пријателите, познаниците или сограѓаните.
Мисија на проектот Некролог е да им овозможи на граѓаните на Република Македониј... Повеќе

Контакт

  • Тел: 076 346 702
  • Е-маил: office@nekrolog.info
  • Веб страна: http://nekrolog.info/
  • Адреса: Партизански одреди 4
  • Град: Скопје