Orto SHOES


Cekorete ,udobno,sigurno i stabilno!

Орто ШУС се занимава со ПОДОЛОГИЈА тоа е гранка од ортопедијата односно наука за нозе која ги истражува проблемите кои доагаат од стапалата како што се: болките во стапалата,подколениците,колената,колковите,'рбетниот столб,грбот,вратот и сл.,спречување и лекување на деформитети и болки предизвикани од реума,реуматоиден артритис,остеопороза и се поврзано со мускулите и коските на нашето тело.Производство,изработка и дистрибуција на ортопедско анатомски влошки,чевли,кломпи,обувки и помагала.
Орто ШУС се занимава со ПОДОЛОГИЈА тоа е гранка од ортопедијата односно наука за... Повеќе

Контакт

  • Тел: 078 660 632 ; 075 225 722
  • Е-маил: ortoshoes@yahoo.com
  • Адреса: Kata Pockova 3/1-13 Strumica Pance Karagjozov 44
  • Град: Strumica-Stip