Ана Турс Интернационал
(Промо верзија)


Вашиот најверен партнер!

Туристичката агенција „АНА ТУРС ИНТЕРНАЦИОНАЛ“ од Битола е основана во 1989 година како една од првите приватни туристички агенции во Македонија. Од самиот почеток нудиме комплетна туристичка понуда за граѓаните од Битола и пошироко во Македонија. За подобра услуга и производи, постојано инвестираме во нашиот персонал, адекватна технологија и превозни средства. Како резултат на тоа, голем број на задоволни лица и компании кои се наши постојани клиенти.
Туристичката агенција „АНА ТУРС ИНТЕРНАЦИОНАЛ“ од Битола е основана во 1989 годи... Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Oваа продавница е во ПРОМО ВЕРЗИЈА. Оваа продавница е фиктивна и е само пример за идните наши клиенти. Од оваа подавница не можат да се прават нарачки на производи и услуги.