МЕТРО БАНКА
(Промо верзија)


Вашата иднина е во сигурни раце!

METРО БАНКА е формирана во 1988 година. Има 5 филијали низ македонија и голем број на задоволни клиенти!
METРО БАНКА е формирана во 1988 година. Има 5 филијали низ македонија и голем б... Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@24mall.mk
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Oваа продавница е во ПРОМО ВЕРЗИЈА. Оваа продавница е фиктивна и е само пример за идните наши клиенти. Од оваа подавница не можат да се прават нарачки на производи и услуги.