За 24mall

24mall.mk е Online Shopping Mall. Проект на фирмата Нет Архитектура - Македонија и Нет Архитектура - Германија

24mall.mk е Online Shopping Mall кој;

  • Ги обединува на едно место продавачите и купувачите на производи и услуги.
  • Продавањето и купувањето го прави полесно, со помали трошоци, во секое време и од секое место, безбедно и со гаранција.
  • Да овозможи зголемување на конкурентноста на продавачите;
  • Купување по најповолна цена;

Дел од предностите;
  • Нема потреба да одите низ продавниците за да го пронајдете вашиот производ по најповолни услови.
  • Во секое време и од секое место преку компјутер, лап топ, таблет или мобилен можете да ги најдете производите или услугите кои ги барате и да го купите;
  • Можете да купувате безбедно во секое време и од секое место;
  • Секогаш добивате повеќе за вашите пари-цените на 24mall секогаш се пониски;

Инфраструктурата на 24mall е изградена се примена најновите ИТ технологиии и практиките кои се применуваат во Германија;

<< Назад