Услови за користење

Откако ќе отворите корисничка сметка како трговец/продавач и ги исполните бараните информации, воедно добивате предлог договор за соработка и ако тој е прифатлив веднаш можете да почнете со поставување на вашите производи лии услуги напродажниот простор (продавница)и да почнете со продажба.

Поврзани линкови<< Назад