Најдоброто решение за вашиот вид!

Eвропска Очна Болница е прва специјализирана офтамолошка болница во Македонија која е основана и функционира од 7ми Април 2011 година. Воведена е европска процедура за дијагностика и операции со супериорна технологија и искусен тим. Лекарската екипа е составена од еминентни офталмолози-специјалисти кои перманентно ги пратат и применуваат најсовремените трендови и воедно се постигнува високо квалификуван третман со извореден резултат обезбедувајќи квалитет, брзина и високостручно лекување.
Eвропска Очна Болница е прва специјализирана офтамолошка болница во Македонија к... Повеќе

Контакт

  • Тел: +(389 ) 220 50 999
  • Е-маил: info@eeh.mk
  • Веб страна: http://eeh.mk/
  • Адреса: ул.„Сремски фронт“ бр.1
  • Град: Скопје
Product Big image

Услуги – Амбуланта


ПРЕГЛЕДИ

1. Основен специјалистички офталмолошки преглед                                     

2. Авторефрактокератометрија                                                                          

3. Тонометрија                                                                                                     

4. Ленсметрија                                                                                                    

5. Корнеална топографија (ORB scan)                                                                

6. Оптичка кохерентна томографија (OCT)                                                          

7. Пахиметрија                                                                                                       

8. Периметрија (видно поле)                                                                                

9. Ултрасонографија (ЕХО)                                                                               

10. Гониоскопија

11. Испитување на солзна секреција (Schirmer /TBUT test)

12. Биомикроскопија

13. Фундус Флуоресцинска Ангиографија (FFA)

14. ЈАГ ласер капсулотомија

15. ЈАГ ласер иридотомија

16. Аргон ласер

Нема коментари

Нема видео