Најдоброто решение за вашиот вид!

Eвропска Очна Болница е прва специјализирана офтамолошка болница во Македонија која е основана и функционира од 7ми Април 2011 година. Воведена е европска процедура за дијагностика и операции со супериорна технологија и искусен тим. Лекарската екипа е составена од еминентни офталмолози-специјалисти кои перманентно ги пратат и применуваат најсовремените трендови и воедно се постигнува високо квалификуван третман со извореден резултат обезбедувајќи квалитет, брзина и високостручно лекување.
Eвропска Очна Болница е прва специјализирана офтамолошка болница во Македонија к... Повеќе

Контакт

  • Тел: +(389 ) 220 50 999
  • Е-маил: info@eeh.mk
  • Веб страна: http://eeh.mk/
  • Адреса: ул.„Сремски фронт“ бр.1
  • Град: Скопје
Product Big image

Услуги – Хирургија


1.Операција на катаракта со ФАКО метода

2.Интраокуларни импланти

3.Ласерска корекција на диоптрија

4.Витректомија

5.Трансплантација на рожница (корнеа)

6.Третман на дијабетична ретинопатија

7.Третман на глауком

8.Третман на страбизам

9.Третман на солзни канали

10.Третман на кератоконус

11.Окулопластика и реконструктивна хирургија

Нема коментари

Нема видео