Купувајте онлајн!

E-aптека ви овозможува онлајн купување на лекови, витамини и препарати!
E-aптека ви овозможува онлајн купување на лекови, витамини и препарати! Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@kupivoeu.de
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Product Big image
ден 560,00

Garnier Neril Haar-Reaktiv – медицински шампон против опаѓање на косата

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:13
  • Бренд:Garnier
  • Продавница:Е- Аптека

Garnier Neril Haar-Reaktiv – медицински шампон против опаѓање на косата
 
Концентрирана моќ на активни состојки во комбинација на супстанции кои ја потикнуваат регенерацијата и повторно активирање на коренот на косата, ја чисти притоа без да ги иритира чуствителните делови

 Содржи специјални Lipiden, Zink Pyrithion, Komplex Caprin-/ Capryl-Säure und Kristall-puren Pigmenten-состојки кои ја негуваат косата и кожата и ги одржуваат здрави.

Го спречува и неутрализира причините кои предизвикуваат опаѓање на косата. Шампонот се бори против инфекциите, иритациите на скалпот, го спречува акутниот првут.

Нема коментари

Нема видео