Купувајте онлајн!

E-aптека ви овозможува онлајн купување на лекови, витамини и препарати!
E-aптека ви овозможува онлајн купување на лекови, витамини и препарати! Повеќе

Контакт

  • Тел: +389 76 346 702
  • Е-маил: office@kupivoeu.de
  • Адреса: бул. Партизански одреди бр. 4
  • Град: Скопје
Product Big image
ден 930,00

Заштитна маска со ефект на филтрирање

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:21
  • Продавница:Е- Аптека

Леснa и удобна маска, којашто секој може да ја носи и користи. 
Модерен дизајн. Маска за долготрајна употреба.
Поклопците од двете страни на издувнуит вентил автоматски се отвора и затвораат,  без можност за продрирање, со добар ефект на филтрирање.
Ткаенината од којашто е направена  е мека и флексибилна.
Ефикасна инхибиција на PM2.5, ефектот на филтрирање од 99%

Нема коментари

Нема видео