За спречување на опаѓањето и повторен раст на косата за 6 недели!

KУПИ ВО ЕУ ви ги нуди продуктите од познатиот бренд REGAINЕ, којшто е специјалн препарат развиен за третман за обнова на косата кај мажите чие губење е наследно предизвикано. Дејствува директно на коренот на косата и ефективно го спречува губењето на косата.
KУПИ ВО ЕУ ви ги нуди продуктите од познатиот бренд REGAINЕ, којшто е специјалн ... Повеќе

Контакт

  • Тел: + 389 076 346 702
  • Е-маил: office@kupivoeu.de
  • Веб страна: http://kupivoeu.de/Home/Hair
  • Адреса: Ул „Партизански Одреди“ 4
  • Град: Скопје
Product Big image
ден 3.286,00

REGAINE® FRAUEN LÖSUNG за спречување на опаѓањето и повторен раст на косата 60ml

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:27
  • Продавница:REGAINE

REGAINE® FRAUEN LÖSUNG е 2% раствор развиен за третман при губењето на косата кај жените. 

Се користи само надворешно на погодените области на скалпот. 

По само 12 недели можат да се очекуваат видливи резултати! Губењето на косата се прекинува, а и нова коса почнува да расте.

Како дејствува:

- Го спречува губењето на косата и стимулира нов раст на косата.

- Видливи резултати по само 12 недели - клинички докажано.

- 90% од мажите кои го користеле ја потврдуваат неговата ефикасност.

- Едноставно и некомплицирано користење.

- Може да се интегрира во дневната рутина: се нанесува двапати дневно.

- Секојдневната нега на коса може да се продолжи како и обично.

Пакување за eдномесечна употреба 60ml.

Повеќе информации на следниов ЛИНК.

Нема коментари

Нема видео