За продавачите/трговците

Како ќе функционира вашиот онлајн шоп на 24mall.mk?

24mall.mk е Online Shopping Mall кој Ви овозможува производите и услугите да ги продавате онлајн лесно како никогаш досега.

Да отворите сопствен онлајн шоп не ви треба инвестиција освен 15 минути за да ги внесете потребните податоци во формуларот (Линк) потоа најмногу за 24 часа, вашиот онлајн шоп ќе биде функционален.

Добивате:

 • Зголемување на вашата конкурентност на пазарот;
 • Достапност до илјадници купувачи;
 • Продажба во било кое време преку лаптоп или мобилен телефон, без да бидете на работно место како во класичен дуќан;
 • Промоција на вашата фирма во рамките на маркетинг активностите на 24mall.mk;
 • Сопствено промовирање на вашиот шоп преку социјалните мрежи и други форми;
 • Самостојна организација на продажни акции и попусти;
 • Директна комуникација со вашите клиенти;
 • Статистика на посетеност на вашиот шоп;
 • Самостојно уредување на вашата политика, цена, рекламација итн;
 • Панел за самостојно поставување и уредување на производите/услугите;
 • Да поставите ваше лого, да го дизајнирате шопот согласно вашиот бренд;
 • Упатства и ИТ-техничка помош за непречено да управувате со шопот;
 • Нема потреба да се грижите и правите трошоци за;
  • Регистрација на домен
  • Изработка на онлајн продавница;
  • Да барате и плаќате сервер за хостирање;
  • Да интегрирате онлајн плаќање на веб страната;
  • Да ангажирате информатичари, програмери, дизајнери за да ја одржуваат онлајн продавницата;
 • Помош за достава на продадените производи до купувачите;

Вашите купувачи можат да ви плаќаат онлајн преку:
 • Дебитни и кредитни картички;
 • E-Banking;
 • Банкарски налог;
 • PayPal сметка ако поседуваат;

Трошоци (транспарентност):
 • 0 (нула) фиксни трошоци;
 • 4,4% од реализирана трансакција од кои
  • 2,6% банкарски трошоци;
  • 1,8% - покривање на трошоци за функционирање на 24mall.mk

Како функционира:
 • Кога купувач ќе купи производ или услуга од вашиот шоп, ќе добиете известување на вашиот е-маил;
 • Вашиот купувач добива потврда за уплатата преку достава на е-фактура на е-маил;
 • Го доставувате производот/услугата на купувачот согласно правилата кои сте ги поставиле на продавницата со кои купувачот се сложил;
 • Парите ви ги исплаќаме неделно, две недели или месечно, зависно која опција ќе ја изберете. Притоа од направениот промет задржуваме 4,4% од кои 2,6% се банкарски трошоци а 1,8% се кон 24mall.mk;


Поврзани линкови<< Назад