„Градиме без граници“

На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектура за да бидат достапни за вашите клиенти и соработници 24/7 без ограничувања. Креираме и развиваме бизнис модели засновани на најновите информатички технологии применети во Германија и светот.
На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектура за да бидат достапни за ва... Повеќе

Контакт

  • Тел: 076 346 702
  • Е-маил: office@netarh.mk
  • Веб страна: http://netarh.mk/
  • Адреса: Партизански одреди 4
  • Град: Скопје
Product Big image

Дизајн/редизајн, техничка поддршка и хостинг на веб портал

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:11
  • Продавница:Net Architecture

Дизајн/редизајн, техничка поддршка и хостинг на веб портал

Пристап:

- На секој наш соработник/клиент му пристапуваме индивидувално, ги анализираме вашите потреби за да понудиме решенија  за порталот.

Основни карактеристики на веб порталот;

- Дизајн прилагоден на вашиот портал;
- Responsive дизајн-Достапна на PC, таблет, smartphone;
- Посебна мобилна верзија како што е на порталите time.com, bild.de, fokus,de итн
- Комплет Front-end и Bakck-end;
- Неограничен број категории/страни на порталот;
- Поврзување и интегрирање со социјалните мрежи (facebook, twitter, You tube, G+ instagram…);
- Внесување на сите други функционалности и потреби на порталот кои ќе бидат побарани од вас.

Ажурирање на содржините на порталот

- Изработка на администраторски панел за ажурирање содржини на порталот кој овозможува вашиот секој новинар да внесува текст, форографии и видео на порталот, за таа цел ќе ви направиме обука на лицета да можат самостојно да ги ажурираат содржините на порталот-впрочем процесот многу едноставен и брз.

Техничко одржување на порталот

-Поставување банери, реклами и слично;
- Функционирање на сите нејзини делови и елементи;
- Непречено функционирање на порталот и е-маил комуникацијата;
- Уредување на работи поврзани со доменот (веб адресата);

Хостинг на сервер  во Германија

- Хостирање на сервер безбеден и стабилен сервер во Германија со сертификати за заштита и безбедност на содржините на веб страната согласно регулативата на Германија и ЕУ;

- Достапност на веб страната  99,9% на годишно ниво;

- 100% гаранција на зачувување на содржините на порталот на серверот/ Back Up  по секоја промена на порталот а по потреба и на секои 24 часа или според усогласен план со вас;

Службена електронска пошта (е-маил) со доменот на вашата веб страна

- Е-маил е заштитен од неовластен пристап од трети лица.

- (POP3/IMAP)-поврзување на електронска пошта со сите мобилни уреди smartphone, таблет, outlook

Стандарди;

- TÜV за квалитет и безбедност на податоци;

- ISO 27001 за достапноста на вашата веб страна

Цена

6.300 денари месечно за склучен договор за минимум период од 12 месеци

Во цената е вклучено:

- Изработка/редизајн на порталот;
- Хостинг;
- Техничко одржување со вклучено менување банери и други потребни поврзани со технички работи-ќе имате лице за контакт на кого ќе му се обраќате за помош.
 
За повеќе информации преминете на следниов ЛИНК
 

 

Нема коментари

Нема видео