Бренд или ништо!

Онлајн продавницата Купи во ЕУ ви овозможува од вашиот дом во Македонија да купувате од Германија оригинални производи со гарантиран квалитет исклучиво од бреднирани и референтни производители. Истотака сакаме да нагласиме дека производите секогаш можете да ги набавите по пониска цена споредено од продавниците во Македонија со вклучена достава на вашата адреса.
Онлајн продавницата Купи во ЕУ ви овозможува од вашиот дом во Македонија да купу... Повеќе

Контакт

  • Тел: 076 346 702
  • Е-маил: office@kupivoeu.de
  • Веб страна: http://kupivoeu.de
  • Адреса: Mühlstraße 15, Stuttgart, Germany
  • Град: Штутгарт, Германија
Product Big image

Од својот дом купувајте во Германија!

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:14
  • Продавница:Купи во ЕУ

Купувајте:

- Бренд производи наменети и произведени за германскиот пазар а не за трети пазари; 
- Поевтино од било која друга продавница во Македонија; 

Може да купувате:

- Производи за широка потрошувачка;
- Облека
- Обувки/ чевли
- Спортска облека и опрема
- Козметика
- Уреди за домаќинство
- Било кои други производи кои ви се потребни
 

Постапка за купување и нарачка: 

- Преминете на онлајн продавница од која сакате да порачате производи.
- Изберете производ.
- Внесете линк до избраниот производ, краток опис за големината, бојата, количината или други карактеристики на производот што сакате да го порачате и испратете ја нарачката. карактеристики на производот што сакате да го порачате и испратете ја нарачката.
- Одберете начин на испорака
- Одговор за испораката ќе добиете во рок од 24 часа.
 
Почнете со шопинг преку следниов ЛИНК.

Нема коментари

Нема видео