Бренд или ништо!

Онлајн продавницата Купи во ЕУ ви овозможува од вашиот дом во Македонија да купувате од Германија оригинални производи со гарантиран квалитет исклучиво од бреднирани и референтни производители. Истотака сакаме да нагласиме дека производите секогаш можете да ги набавите по пониска цена споредено од продавниците во Македонија со вклучена достава на вашата адреса.
Онлајн продавницата Купи во ЕУ ви овозможува од вашиот дом во Македонија да купу... Повеќе

Контакт

 • Тел: 076 346 702
 • Е-маил: office@kupivoeu.de
 • Веб страна: http://kupivoeu.de
 • Адреса: Mühlstraße 15, Stuttgart, Germany
 • Град: Штутгарт, Германија
Product Big image

Сите спортски брендови достапни во Македонија!

 • Достапност: Достапен
 • Код на продуктот:25
 • Продавница:Купи во ЕУ

Бренд производи наменети и произведени за германскиот пазар!Достава;

 • можете да ги подигнете од нашите простории во Скопје;
 • да ви ги доставиме на вашата адреса;
 • или како ќе се договориме;


Важно;

 • Заедно со пратката ќе ви биде доставена и фактура и декларација/гаранција;
 • Ако производот кој сте го нарачале е оштетен, не е соодветен на вашата порачка, истиот имате право да го вратите и парите ќе ви бидат вратени;


Постапка за купување;

 • Преминете на ОТТО https://www.otto.de/sport/
 • Изберете еден или повеќе производ;
 • Внесете линк до избраниот/те производи, краток опис како големината, бојата, и други карактеристики на производот/производите што сакате да го порачате, потоаи испратете ја нарачката;
 • Одговор за испораката ќе добиете во рок од 24 часа.


Ако Ви треба помош при купувањето, ве молиме да не контактирате;

 • е-маил; office@kupivoeu.de;
 • тел; 076 346 702;

Повеќе информации на следниов ЛИНК

Нема коментари

Нема видео