Taгата е составен дел од животот. Полесно ќе ја пребродиме ако ја споделиме!

Мисија на проектот Некролог е да им овозможи на граѓаните на Република Македонија и на тие што живеат во Дијаспората, најлесно и најбрзо да ја споделат својата тага поради загубата на своите блиски со роднините, пријателите, познаниците или сограѓаните.
Мисија на проектот Некролог е да им овозможи на граѓаните на Република Македониј... Повеќе

Контакт

  • Тел: 076 346 702
  • Е-маил: office@nekrolog.info
  • Веб страна: http://nekrolog.info/
  • Адреса: Партизански одреди 4
  • Град: Скопје
Product Big image

Бесплатно објавете Некролог!

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:3
  • Продавница:Некролог

Бесплатно објавете Некролог!

Мисија и цели на проектот Некролог

-  Тагата е составен дел до животот на сите луѓе. Полесно ќе ги пребродиме моментите на тага ако ги споделиме со нашите блиски - роднини, пријатели, познаници, сограѓани...

 - Мисија на проектот Некролог е да им овозможи на граѓаните на Република Македонија и на тие што живеат во Дијаспората, најлесно и најбрзо да ја споделат својата тага поради загубата на своите блиски со роднините, пријателите, познаниците или сограѓаните.

- Иницијативата за реализација на проектот Некролог е потикната од реалните потреби кои ги имаат граѓаните а кои произлегуваат од развојот на технологиите за пренос на информации кои во најголема мера денеска се вршат преку интернет.

Некролог е проект на компанијата Net Architecture – Deutschland, поставен на веб адресата http://nekrolog.info/ 
Контакт во Македонија;

Телефон: 00 389 76 346 702
office@
nekrolog.info
http://nekrolog.info


Канцеларија за Дијаспората
Net Architecture - Deutschland
IdNr. 78 120 374 598
office@
nekrolog.info
Тел: +49 (1 76)38 031 136
http://nekrolog.info

 

 

Нема коментари

Нема видео