„Градиме без граници“

На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектура за да бидат достапни за вашите клиенти и соработници 24/7 без ограничувања. Креираме и развиваме бизнис модели засновани на најновите информатички технологии применети во Германија и светот.
На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектура за да бидат достапни за ва... Повеќе

Контакт

 • Тел: 076 346 702
 • Е-маил: office@netarh.mk
 • Веб страна: http://netarh.mk/
 • Адреса: Партизански одреди 4
 • Град: Скопје
Product Big image

Изработка на статична веб страна и опции за нејзина промоција

 • Достапност: Достапен
 • Код на продуктот:34
 • Продавница:Net Architecture

Понуда за изработка на статична веб страна и опции за нејзина промоција

 

 Понуда за:

 • Изработка на веб страна- од 79 евра еднократно;
 • Mаркетинг на социјални медиуми-од 20 евра месечно;
 • SEO-оптимизација на веб страна на Google-по договор
 • Техничко одржување на веб страна- бесплатно една година;
 • Хостинг на стабилен, сигурен и лиценциран сервер-бесплатно една година;

 

Добивате дополнително бесплатен промотивен простор или онлајн шоп на Online Shopping Mall  24mall.mk

 

Главна карактеристка и функција на веб страната:

 • Изработката на веб страната е темелот на ИТ инфраструктурата. Токму затоа ние ги изработуваме со примена на најновите технологии  и практики.
 • Современите трендови ја прават ИТ- инфраструктурата се’ поважна за работата на фирмите или институциите

 

За да биде веб страната најдобра реклама за Вашиот бизнис, таа треба редовно да се;

 • Администрира,
 • Промовира на социјалните мрежи,
 • Технички одржува,
 • Хостира на лиценциран сервер со примена на најновите технологии кој за безбедност и функционирање;

 

Изработка на статична веб страна:

 • Автентичен дизајн;
 • Responsive дизајн-Достапна на PC, таблет, smartphone;
 • Неограничен број категории/страни на веб страната;
 • Еднојазична верзија;
 • Поврзување и интегрирање со социјалните мрежи (facebook, twitter, G+ instagram…);

Почетна цена: 79 ЕВРА во денарска против вредност (eднократно)

 

План и фази за изработка на веб страна:

 1. Ви испраќаме понуда 
 2. Разговараме за дизајнот на веб страната, функциите и други карактеристики;
 3. Дефинираме рок на изработка;
 4. Ви праќаме предлог договор кој го усогласуваме;
 5. Ви праќаме предлог решенија за дизајн согласно вашите барања;
 6. Го одобрувате усогласеното решение и ни праќате содржина, текст, фотографии, видеа кои треба да бидат поставени на веб страната;
 7. Преглед, тестирање-ако немате забелешки ја пуштаме во функција.

 

Елена Павловска
Контакт; 076/346-702
Е-маил: office@netarh.mk                                                                         

 

Нема коментари

Нема видео