„Градиме без граници“

На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектура за да бидат достапни за вашите клиенти и соработници 24/7 без ограничувања. Креираме и развиваме бизнис модели засновани на најновите информатички технологии применети во Германија и светот.
На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектура за да бидат достапни за ва... Повеќе

Контакт

 • Тел: 076 346 702
 • Е-маил: office@netarh.mk
 • Веб страна: http://netarh.mk/
 • Адреса: Партизански одреди 4
 • Град: Скопје
Product Big image

Изработка на интерактивна (динамична) веб страна и опции за нејзина промоција

 • Достапност: Достапен
 • Код на продуктот:35
 • Продавница:Net Architecture

Понуда за изработка на интерактивна (динамична) веб страна

 • Автентичен дизајн;
 • Responsive дизајн-Достапна на PC, таблет, smartphone;
 • Административен панел преку кој на едноставен начин самостојно внесувате содржни;
 • Вашите посетители/клиенти на веб страната  можат да креираат кориснички сметки и да бидат во секоја форма на интеракција со вас;
 • Можност да се зачленуваат  и добиваат Newsletter
 • Неограничен број категории/страни на веб страната;
 • Повеќе јазични верзии на веб страната;;
 • Поврзување и интегрирање со социјалните мрежи (facebook, twitter, G+ instagram…);

 

Почетна цена: 180 евра во денарска против вредност (еднократно)

 

Добивате дополнително бесплатен промотивен простор или онлајн шоп на Online Shopping Mall  24mall.mk

 

План и фази за изработка на веб страна:

 1. Ви испраќаме понуда 
 2. Разговараме за дизајнот на веб страната, функциите и други карактеристики;
 3. Дефинираме рок на изработка;
 4. Ви праќаме предлог договор кој го усогласуваме;
 5. Ви праќаме предлог решенија за дизајн согласно вашите барања;
 6. Го одобрувате усогласеното решение и ни праќате содржина, текст, фотографии, видеа кои треба да бидат поставени на веб страната;
 7. Преглед, тестирање-ако немате забелешки ја пуштаме во функција.

 

Елена Павловска
Контакт; 076/346-702
Е-маил: office@netarh.mk                                                                         

 

Нема коментари

Нема видео