„Градиме без граници“

На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектура за да бидат достапни за вашите клиенти и соработници 24/7 без ограничувања. Креираме и развиваме бизнис модели засновани на најновите информатички технологии применети во Германија и светот.
На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектура за да бидат достапни за ва... Повеќе

Контакт

 • Тел: 076 346 702
 • Е-маил: office@netarh.mk
 • Веб страна: http://netarh.mk/
 • Адреса: Партизански одреди 4
 • Град: Скопје
Product Big image

SEO(Search Engine Optimization) оптимизација на веб страна

 • Достапност: Достапен
 • Код на продуктот:37
 • Продавница:Net Architecture

Понуда за SEO(Search Engine Optimization) оптимизација на веб страна

 

 • SEO оптимизација на вашата веб страна значи таа да биде на висока позиција на пребарувачите. Ако не сте рангирани на висока позција, тогаш вашите клиенти прво ќе се обратат кај вашите конкуренти. 
 • SEO кампањата се состои од оптимизација на многу страници (on-site optimization) и креирање линкови (off-site tactics). Конкретно, тоа значи постојано правење различни измени и дополнувања на вашата веб страна, а воедно е потребно да се креираат и линкови и врски на вашата веб страна со други веб страни. 
 • Целта на овие активности е да се приближи вашата веб страна кон првата позиција или да ја завеме истата, за да вашите услуги и производи бидат први на увид кај клинетите. 
 • Кога корисниците ќе пребаруваат на интернет, вашата веб страна ќе се појавува на првото место со вашите производи или услуги. 
 • Главната цел и функција на SEO кампањата е клиентите преку интернет пребарувачите да ја препознаат вашата понуда како најповолна и најоптимална.

 

 Дел од активности на SEO процесот;

 • Клучни поими или поединечни зборови;
 • Креирање содржини (блогови);
 • Креирање линкови и врски.

 

Цена по извршена анализа од нас на моменталната ситуација во која се наоѓа веб страната.

 

 

Елена Павловска
Контакт; 076/346-702
Е-маил: office@netarh.mk                                                                         

Нема коментари

Нема видео