„Градиме без граници“

На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектура за да бидат достапни за вашите клиенти и соработници 24/7 без ограничувања. Креираме и развиваме бизнис модели засновани на најновите информатички технологии применети во Германија и светот.
На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектура за да бидат достапни за ва... Повеќе

Контакт

  • Тел: 076 346 702
  • Е-маил: office@netarh.mk
  • Веб страна: http://netarh.mk/
  • Адреса: Партизански одреди 4
  • Град: Скопје
Product Big image

Изработка на софтверски решенија за вашата веб страница

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:38
  • Продавница:Net Architecture

Изработка на  софтверски решенија за вашата веб страница

 

Веб софтверски решенија според вашите потреби со цел развој на бизнис процесите специфични за вашата компанија, нивно автоматизирање и централизирање, лесен пристап и споделување на информациите, подобра организираност и заштеда на време и пари.

 

Цената зависи од вашите побарувања и желби,  и истата се утврдува со заеднички договор.

 

 

Елена Павловска
Контакт; 076/346-702
Е-маил: office@netarh.mk                                                                         

Нема коментари

Нема видео