Во секое време, секаде во светот

Со „Учи македонски онлајн“ можете да го учите македонскиот јазик било каде да живеете во светот. Не постојат повеќе граници за македонскиот јазик. „Учи македонски онлајн“ нуди и можност за меѓусебно дружење и комуникација, како и можност за запознавање на децата со историјата и културата на нивната Татковина. „Учи македонски онлајн“ е основано за да ги надминеме тешкотиите кои постојат во дијаспората за изучување на пишаниот и говорен македонски литературен јазик за Македонците кои живеат ширум светот.
Со „Учи македонски онлајн“ можете да го учите македонскиот јазик било каде да жи... Повеќе

Контакт

  • Тел: 076 346 702
  • Е-маил: office@ucimakedonski.mk
  • Веб страна: http://ucimakedonski.mk/
  • Адреса: Mühlstraße 15, Stuttgart, Germany
  • Град: Штутгарт, Германија
Product Big image
ден 21.800,00

Лична професорка (Индивидуална настава) по македонски јазик


Лична професорка (Индивидуална настава) по македонски јазик

 

Цена 352 евра


- 35 наставни часа во мултимедијална училница;

- Еден час трае 60 минути;

- Бесплатно учење 24/7 во e-Learning софтверот на „Учи македонски-онлајн“;

- Курсот трае 9 месеци;

- Еден час неделно или според желбата на ученикот;

- Времетраењето на курсот може да се прилагодува индивидуално за секој ученик;

 

Пријавете се за бесплатен пробен час на следниов ЛИНК.

 

Нема коментари

Нема видео