Cekorete ,udobno,sigurno i stabilno!

Орто ШУС се занимава со ПОДОЛОГИЈА тоа е гранка од ортопедијата односно наука за нозе која ги истражува проблемите кои доагаат од стапалата како што се: болките во стапалата,подколениците,колената,колковите,'рбетниот столб,грбот,вратот и сл.,спречување и лекување на деформитети и болки предизвикани од реума,реуматоиден артритис,остеопороза и се поврзано со мускулите и коските на нашето тело.Производство,изработка и дистрибуција на ортопедско анатомски влошки,чевли,кломпи,обувки и помагала.
Орто ШУС се занимава со ПОДОЛОГИЈА тоа е гранка од ортопедијата односно наука за... Повеќе

Контакт

  • Е-маил: ortoshoes@yahoo.com
Product Big image
ден 3.000,00

МАРАТОН ОРТОПЕДСКИ ОБУВКИ

  • Достапност: Достапен
  • Код на продуктот:69
  • >Состав на материјалот на производот:Кожа
  • Препорака за перење/одржување:Се перат рачно се одржуваат со боја за чевли
  • >Бренд:МАРАТОН
  • Продавница:Orto SHOES

Избери Боја:
  • Една боја (види слика)

Избери Големина:

 Кожени 100% ортопедски обувки МАРАТОН можат да се носат секоја сезона од годината ,одговараат со класична но и со спортска облека зависно од бојата и комбинацијата на боја за мажи,жени и деца! Наменети за секој на кој работата му е подолго време на нозе ,идеални за спортисти и рекреативци! Можат да се изработат по мерка но и по број.Броеви од 18- 55.Боја по желба.Висина на пета од 2см.-4,5 см. но може и по желба.Повеке информации на тел.075 225 722 ; 078 660 632 или пак на нашата страна на Facebook Orto SHOES   или пак на email: ortoshoes@yahoo.com

Нема коментари

Нема видео